fredag den 24. september 2010

Gravid måned for måned

Hvordan udvikler din baby sig måned for måned. Se hvordan din mave vokser måned for måned i graviditeten. BabyLine giver dig her et overblik over graviditeten måned for måned.

Den 1. måned i graviditeten
Din baby er et såkaldt embryon, der består af to lag af celler, hvorfra alle organer og kropsdele senere vil udvikle sig.
Den 2.måned i graviditeten
Dit barn er nu på størrelse med en lillefinger negl og er konstant i bevægelse. Babyen har faktisk en svømmehud mellem fingrene.
Den 3. måned i graviditeten
Din baby er nu omkring 7,6 cm lang og vejer næsten 30 gram. Tre måneder henne i graviditeten har babyen allerede sine egne små unikke fingeraftryk.


Den 4. måned i graviditeten
Dit barn er nu omkring 12,7 cm lang og vejer 140 gram, det er en vækst på 90 gram på bare en måned. Babyens skelet er begyndt at hærde fra en gummiagtig brusk til rigtige knogler.Den 5. måned i graviditeten
Øjenbryn og øjenlåg er nu på plads. Dit barn vil nu være mere end 25 cm lang, hvis det strækker benene.
Den 6. måned i graviditeten
Dit barn vejer omkring et halvt kilo og en halv. Hans rynkede hud er begyndt at glatte ud, når han lægger på baby fedt.
Den 7. måned i graviditeten
Syv måneder henne i graviditeten vejer din baby cirka 1,4 kg og er mere end 38 cm lang. Babyen kan åbne og lukke øjnene og opfange lys.
Den 8. måned i graviditeten
Dit barn vejer nu ca. 2,15 kg. Babyen er ved at være rund i kinderne også lungerne er ved at være veludviklede.
Den 9. måned i graviditeten
I den sidste måned i graviditeten er den gennemsnitlige baby mere end 48 cm lang og vejer næsten 3,3 kg nu, men babyer varierer meget i størrelse på dette tidspunkt. Nogen vejer over 4 kg og andre væsentlig mindre.

0 comments:

Send en kommentar